MUMULAND personalised gifts

Betaling

 

 

Al onze prijzen worden uitgedrukt in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten.

 

Mumuland zorgt ervoor dat je veilig online kan betalen via het veilig betaalsysteem van Mollie.  Je kan kiezen voor een betaling via Overschrijving, Bancontact,  en iDEAL (Nederland). Deze betaalopties zijn veilig, snel en betrouwbaar.

Uw betaalgegevens en creditcardinfo worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen !

 

Betaal je liever niet online ? Dan kan je kiezen voor betaling via overschrijving.  Hou er wel rekening mee dat deze betaalmethode wat langzamer is en dat bestellingen pas verder verwerkt worden na ontvangst van betaling.

 

Betaalmogelijkheden 

 

Tijdens het bestelproces kiest u de gewenste betaalmethode.  U hebt keuze uit onderstaande betaalmogelijkheden :

 

Bancontact/Maestro

Bij een betaling met Bancontact of Maestro ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling.  Uw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending.

 

Betaling met iDEAL

Beschikt u over een Nederlandse debetkaart, dan kiest u voor de betaalmethode iDEAL.  Zo komt u eerst op een pagina terecht waar u uw bank kan selecteren door de balk uit te schuiven.  Nadien wordt u doorverwezen naar een specifieke pagina aangepast aan uw bank en kaarttype.  Bij een betaling met iDEAL ontvangen wij vrijwel onmiddellijk de betaling.  Uw pakketje kan zo sneller klaargemaakt worden voor verzending.

 

Betaling via overschrijving

Bij een betaling via een bankoverschrijving ontvangen wij de betaling niet onmiddellijk en duurt de leveringstermijn bijgevolg langer.

U ontvangt de overschrijvingsgegevens via email.

 

 

De website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, doch kan het gebeuren dat een artikel niet meer voorradig is.  Wij zullen u daarover zo snel mogelijk contacteren !

 

 

MUMULAND personalised gifts